Poista tilisi
Poista tilisi ja henkilötietosi pysyvästi ja katso, mitä ilmoituksillesi, viesteillesi ja yrityksillesi tapahtuu.
Tilin poistoa ei voi perua. Profiilisi, kuvasi ja yhteystietosi poistetaan, etkä voi enää kirjautua sisään.
Ennen poistamista
- Ilmoituksesi. Tilin poistaminen ei sulje ilmoituksiasi yksitellen. Aseta ne, joita et enää halua näyttää, tilaan Luonnos tai poista ne ensin - katso ilmoituksen muokkaaminen ja poistaminen.
- Yrityksesi. Jos omistat yrityksen, jolla on muita jäseniä, tee ensin joku toinen jäsen omistajaksi yrityksen tiimisivulla tai poista muut jäsenet - katso yrityksen tiimi. Yritys, jonka ainoa jäsen olet, suljetaan tilisi mukana, ja sen ilmoitukset piilotetaan.
- Laskut. Lataa tarvitsemasi laskut sivulta Omat tapahtumat - poiston jälkeen et voi enää kirjautua hakemaan niitä.
- Tallennettujen hakujen sähköposti-ilmoitukset. Tilisi sähköpostiosoitteelle luodut E-Agentit (sähköposti-ilmoitukset) poistetaan myös, mukaan lukien ilman kirjautumista luodut.
Poista tili
- Avaa profiilin alaosassa kortti Vaaravyöhyke.
- Paina Poista tili.
- Lue varoitus ja vahvista painikkeella Poista tili.
Sinut kirjataan ulos ja ohjataan etusivulle.
Jos poisto ei onnistu
- Kirjaudu ulos ja sen jälkeen takaisin sisään suorittaaksesi tämän toiminnon. Turvallisuutesi vuoksi poisto edellyttää kirjautumista viimeisten minuuttien aikana.
- Omistat yrityksen, jossa on vielä muita jäseniä. Tee ennen tilin poistamista jostakin toisesta jäsenestä omistaja yrityksesi Tiimi-sivulla tai poista muut jäsenet.
Keskustelusi
Keskustelusi säilytetään muille osallistujille, mutta he eivät voi enää lähettää sinulle viestejä.