Kustuta oma konto
Kustuta konto ja isikuandmed jäädavalt ning vaata, mis juhtub sinu kuulutuste, sõnumite ja ettevõtetega.
Konto kustutamist ei saa tagasi võtta. Sinu profiil, foto ja kontaktandmed eemaldatakse ning sisse logida enam ei saa.
Enne kustutamist
- Sinu kuulutused. Konto kustutamine ei sulge sinu kuulutusi ükshaaval. Määra need, mida enam näidata ei taha, olekusse Mustand või kustuta need enne - vaata kuulutuse muutmine ja kustutamine.
- Sinu ettevõtted. Kui oled ettevõtte omanik ja sellel on teisi liikmeid, tee enne ettevõtte meeskonna lehel omanikuks keegi teine või eemalda teised liikmed - vaata ettevõtte meeskond. Ettevõte, mille ainus liige oled sina, suletakse koos kontoga ja selle kuulutused peidetakse.
- Arved. Laadi vajalikud arved alla lehelt Minu tehingud - pärast kustutamist ei saa sa neid enam sisse logides kätte.
- Salvestatud otsingute e-posti teavitused. Kustutatakse ka sinu konto e-posti aadressile seatud e-Agendid, sealhulgas ilma sisse logimata loodud.
Kustuta konto
- Ava profiili allosas kaart Ohtlik tsoon.
- Vajuta Kustuta konto.
- Loe hoiatus läbi ja kinnita nupuga Kustuta konto.
Sind logitakse välja ja viiakse avalehele.
Kui kustutamine ei õnnestu
- Palun logige välja ja seejärel uuesti sisse selle toimingu sooritamiseks. Sinu turvalisuse huvides on kustutamiseks vaja viimase paari minuti jooksul sisse logida.
- Oled ettevõtte omanik ja ettevõttes on veel teisi liikmeid. Enne konto kustutamist tee lehel „Tiim“ omanikuks mõni teine liige või eemalda teised liikmed.
Sinu vestlused
Teie vestlused säilitatakse teiste osalejate jaoks, kuid nad ei saa teile enam sõnumeid saata.