# Poista tilisi

Poista tilisi ja henkilötietosi pysyvästi ja katso, mitä ilmoituksillesi, viesteillesi ja yrityksillesi tapahtuu.

Tilin poistoa ei voi perua. Profiilisi, kuvasi ja yhteystietosi poistetaan, etkä voi enää kirjautua sisään.

## Ennen poistamista

- **Ilmoituksesi.** Tilin poistaminen ei sulje ilmoituksiasi yksitellen. Aseta ne, joita et enää halua näyttää, tilaan **Luonnos** tai poista ne ensin - katso [ilmoituksen muokkaaminen ja poistaminen](https://leiakv.ee/fi/ohje/edit-listing#status).
- **Yrityksesi.** Jos omistat yrityksen, jolla on muita jäseniä, tee ensin joku toinen jäsen omistajaksi yrityksen [tiimisivulla](https://leiakv.ee/fi/yritys/tiimi) tai poista muut jäsenet - katso [yrityksen tiimi](https://leiakv.ee/fi/ohje/company-team). Yritys, jonka ainoa jäsen olet, suljetaan tilisi mukana, ja sen ilmoitukset piilotetaan.
- **Laskut.** Lataa tarvitsemasi laskut sivulta [Omat tapahtumat](https://leiakv.ee/fi/profiili/tapahtumat) - poiston jälkeen et voi enää kirjautua hakemaan niitä.
- **Tallennettujen hakujen sähköposti-ilmoitukset.** Tilisi sähköpostiosoitteelle luodut E-Agentit (sähköposti-ilmoitukset) poistetaan myös, mukaan lukien ilman kirjautumista luodut.

## Poista tili

1. Avaa profiilin alaosassa kortti [Vaaravyöhyke](https://leiakv.ee/fi/profiili#tilin-poisto).
2. Paina **Poista tili**.
3. Lue varoitus ja vahvista painikkeella **Poista tili**.

Sinut kirjataan ulos ja ohjataan etusivulle.

## Jos poisto ei onnistu

- **Kirjaudu ulos ja sen jälkeen takaisin sisään suorittaaksesi tämän toiminnon.** Turvallisuutesi vuoksi poisto edellyttää kirjautumista viimeisten minuuttien aikana.
- **Omistat yrityksen, jossa on vielä muita jäseniä. Tee ennen tilin poistamista jostakin toisesta jäsenestä omistaja yrityksesi Tiimi-sivulla tai poista muut jäsenet.**

## Keskustelusi

Keskustelusi säilytetään muille osallistujille, mutta he eivät voi enää lähettää sinulle viestejä.

## Aiheeseen liittyvät artikkelit

- [Sähköposti, salasana ja kirjautumistavat](https://leiakv.ee/fi/ohje/email-password) - Palauta unohtunut salasana, vaihda tai lisää salasana, liitä Google-kirjautuminen ja vahvista sähköpostiosoitteesi.
- [Muokkaa ilmoitusta, merkitse myydyksi tai poista](https://leiakv.ee/fi/ohje/edit-listing) - Muuta ilmoituksen tietoja, kuvia ja hintaa, merkitse se varatuksi tai myydyksi, tee siitä kopio tai poista se.
- [Hallitse yrityksesi tiimiä](https://leiakv.ee/fi/ohje/company-team) - Kutsu kollegoita, anna heille oikea rooli, liitä tuonnin mukana tulleet välittäjät tileihin ja poista jäseniä tai siirrä omistajuus.

Canonical: https://leiakv.ee/fi/ohje/delete-account
